ברוקולי ודלעת מאודים ברוטב טחינה

חומרים:

מרכיבים:

  • 1 ראש ברוקולי
  • 1 דלעת
  • תערובת של ירקות ירוקים
  • 1 כוס של כרוב סגול פרוס דק
  • חצי בצל סגול קצוץ
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כוס טחינה בארכה גולמית
  • 1 כף של שומשום קלוי
אופן ההכנה:

להכין קערה וירקות

  1. לאדות את פרחי הברוקולי כ-4 דק'.
  2. לאדות את חתיכות הדלעת כ- דק'.
  3. להכניס את כל הירקות לקערה אחת ולתבל במלח ופלפל.
  4. לפזר רוטב טחינה בארכה ושומשום ובתיאבון!