חציל קלוי בלימון וטחינה בארכה מעודנת

חומרים:

מנה ראשונה מצוינת, טעימה ומרעננת – שגם נראית מעולה.

  • טחינה בארכה מעודנת בבקבוק לחיץ
  • 1 חציל
  • 1/2 לימון בינוני
  • פלפל ומלח – לפי הטעם
  • שמן זית
אופן ההכנה:

את התיבול יש לשלב לפי הטעם.

  • יש לקלות את החציל על האש עד שהוא הופך לרך.
  • יש לפתוח את החציל במרכז באמצעות סכין.
  • בשלב זה יש לזלף, על פי הטעם כמובן, את שמן הזית, הפלפל והמלח, מיץ הלימון – וכמובן את הטחינה המעודנת.