רוטב ג'ינג'ר, אדממה וטחינה

חומרים:

מדובר באחד הרטבים והממרחים הייחודיים ביותר שקיימים וניתן להגיש אותם לצד כל דבר, כמו בשר, טורטיות, אורז, דגים, ירקות ועוד.

מצרכים:

  • שקית קפואה של אדממה
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי טחון
  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 כף טחינה בארכה פי 6 סידן
  • 1 שן שום
  • 1/8 כפית מלח
  • רוטב פלפל חריף לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

יש לפעול על פי ההוראות הבאות:

  1. מבשלים את האדממה לפי ההוראות.
  2. טוחנים את כל המרכיבים כולל האדממה, במעבד מזון עד שמגיעים למרקם חלק. לאחר מכן מצננים במקרר כשעה ומגישים.