רוטב ג’ינג’ר, אדממה וטחינה

מאת:

מדובר באחד הרטבים והממרחים הייחודיים ביותר שקיימים וניתן להגיש אותם לצד כל דבר, כמו בשר, טורטיות, אורז, דגים, ירקות ועוד.

מצרכים:

שקית קפואה של אדממה
1/4 כוס מים
2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן
1 כף ג’ינג’ר טרי טחון
1 כף חומץ אורז
1 כף טחינה בארכה פי 6 סידן
1 שן שום
1/8 כפית מלח
רוטב פלפל חריף לפי הטעם

אופן ההכנה:

מבשלים את האדממה לפי ההוראות
טוחנים את כל המרכיבים כולל האדממה, במעבד מזון עד שמגיעים למרקם חלק. לאחר מכן מצננים במקרר כשעה ומגישים.