נקניקייה בזילוף טחינה – בתוך לחמנייה

חומרים:
מתכון מהיר להכנה שכיף לחטוף, במיוחד בשעות הצהריים.
- נקניקייה
- לחמנייה ארוכה
- כרוב כבוש
- מלפפונים חמוצים
- טחינה מעודנת בבקבוק ‘בארכה’
אופן ההכנה:
להגשה מעוצבת מומלץ להשתמש בקרטונית נייר כמו שבתמונה.
- יש לחתוך את הלחמנייה לאורכה.
- אם אתם אוהבים הרבה טחינה, יש לזלף על הלחמנייה מעט טחינה בארכה מעודנת.
- לאחר שהנחתם את הנקניקייה בלחמנייה, הניחו בה כרוב כבוש, מלפפון חמוץ וטחינה מעודנת מעל.