רוטב ג’ינג’ר, אדממה וטחינה

חומרים:
מדובר באחד הרטבים והממרחים הייחודיים ביותר שקיימים וניתן להגיש אותם לצד כל דבר, כמו בשר, טורטיות, אורז, דגים, ירקות ועוד.
מצרכים:
- שקית קפואה של אדממה
- 1/4 כוס מים
- 2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן
- 1 כף ג’ינג’ר טרי טחון
- 1 כף חומץ אורז
- 1 כף טחינה בארכה פי 6 סידן
- 1 שן שום
- 1/8 כפית מלח
- רוטב פלפל חריף לפי הטעם
אופן ההכנה:
יש לפעול על פי ההוראות הבאות:
- מבשלים את האדממה לפי ההוראות.
- טוחנים את כל המרכיבים כולל האדממה, במעבד מזון עד שמגיעים למרקם חלק. לאחר מכן מצננים במקרר כשעה ומגישים.