שקשוקה ברוטב טחינה גולמית מעודנת בארכה
חיתוכיות כייפיות במיוחד , מתכון באדיבות מיס פטל
חיתוכיות שוקולד גבינה וחלבה
בינוני
רמת קושי
30 דק
זמן הכנה
חלבי
סוג
חיתוכיות כייפיות במיוחד , מתכון באדיבות מיס פטל
מה צריך?
אופן ההכנה:
ההכנה:
מכינים את שכבת השוקולד:
מפוררים דק את הביסקוויטים (אפשר במעבד מזון) ומכניסים לקערה.
מוסיפים קוביות חלבה ומערבבים.
מכניסים לסיר נפרד חמאה, סוכר, קקאו, מים וקפה נמס, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שכל החמאה נמסה.
מורידים מהאש ומצננים קצת. מוסיפים לקערת הפירורים ומערבבים.
שופכים את התערובת לתבנית ומהדקים.
מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג עד שמתקבל קרם יציב.
מוסיפים גבינה ומערבבים היטב.
מוסיפים פירורי חלבה ומערבבים (משאירים 2 כפות פירורי חלבה לקישוט).
יוצקים את התערובת מעל לשכבת השוקולד, מיישרים ומכניסים להתייצבות במקרר.
מכינים גנאש:
ממיסים ביחד בפולסים שוקולד ושמנת. מערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. שופכים את הגנאש מעל העוגה ומכניסים להתייצבות במקרר.
מוציאים מהמקרר וחותכים למלבנים. מניחים על כל מלבן אצבע חלבה בקטנה ומפזרים מעט פירורי חלבה. שומרים בקירור.
עוד מתכונים מעניינים